Inpakken en bepakking
Inpakken en bepakking

Inpakken en bepakking

Er is ons gevraagd om specifiek over het inpakken en bepakken van de motoren te vertellen.

We rijden met twee motoren en drie personen. Dochter gaat achterop bij Adriaan, die twee zijkoffers en een topkoffer heeft van het merk Heavy Duty. Coco heeft eveneens twee zijkoffers en een topkoffer van Givi, en heeft de tenten (de Redverz en een eenpersoonstentje voor dochter) en een rol met overige bagage achterop. Dit wordt vastgezet met een spanband en bagagenet.

In de topkoffers zitten enkel lichte zaken, zoals een regenpak of vest en slippers of een tas met eten. De topkoffer mag nooit te zwaar beladen zijn, omdat het de motor topzwaar maakt. Helaas hebben we nare gevolgen gezien bij een vriendin van ons, die met motor en al omviel bij het opstappen en daarbij haar kniebanden afscheurde.

We kijken kritisch naar wat we mee nemen en elke reis gaat er minder mee. In deze paklijst (Engels) kun je zien wat we als basis inpakken. Daar kun je altijd nog zaken aan toe voegen waarvan jij denkt dat het nodig of handig is. Bovendien nemen wij uiteraard ook geen tent en kookgerei mee als we in een hotel overnachten…

Mocht je nog wat missen op onze checklist, laat het dan weten!! Daar leren wij en ook onze lezers van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *