Tent
Tent

Tent

We hebben vorig jaar een Redverz Atacama Expedition tent gekocht waar we enorm blij mee zijn: snel op te zetten, precies het goede formaat als bagage en als het regent, zitten we droog met drie man en kunnen we nog koken of een spelletje doen!

Voor dochter hebben we een simpel eenpersoonstentje mee, dat ongeveer even breed is als de Redverz wanneer opgevouwen.

Uiteraard is de manier van reizen, met hoeveel mensen je reist en de omgeving waar je gaat rijden van invloed op de keuze van je tent. Normaal gezien nemen we een klein eenpersoonstentje mee als we alleen reizen, maar houden er wel rekening mee dat onze jas, broek, helm en wat overige spullen er ook nog bij in moeten als je gaat slapen.

Wanneer we samen reizen (dat is meestal) nemen we de Redverz mee. Hierin hebben we meer dan voldoende slaapruimte met slaapmatje en slaapzakken, ruimte voor de jassen en broeken en voorin meer dan genoeg ruimte voor de overige spullen die we meenemen (tafeltje, stoeltjes, kookgerei, laarzen, hoezen van de tent etc. En dan kunnen we ook nog makkelijk zitten.

Additioneel zou je nog extra tentstokken kunnen meenemen om een van de deuren als afdakje te spannen of een extra grondzeil voor in de voortent [of garage zoals zij dat noemen – hoewel wij echt geen twee motoren in die ‘garage’ krijgen :-)].

Zie hier een filmpje van Redverz over deze tent:

Beschrijving van de tent
Hoe de tent op te zetten
Er is nog een andere, vergelijkbare tent: in deze video worden ze vergeleken.

Met deze informatie hopen we je wat wijzer te maken. Succes met het kiezen van jouw tent!!

Groet! Adriaan en Coco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *