Stoeltjes
Stoeltjes

Stoeltjes

We hebben eerst met stoeltjes gereisd (vouwstoelen van Xenos en later van Decathlon), daarna met een zelfgemaakte variant en toen zonder. En uiteindelijk wil je toch gewoon ergens op zitten na een dag rijden.

Meestal staat er ergens op de camping wel een stoel of een bank of een picknick tafel. Maar wat als er niets voor handen is? We hebben per definitie een picknick-kleed bij ons, dat in de topkoffer ligt. Die wordt als eerste uitgerold zodra we ergens een plek hebben gevonden: kleren uit, laarzen uit, slippers aan (ook in de topkoffer) en de tent opzetten.

Terug naar de stoeltjes. We hebben gezocht naar iets wat dus niet per se elke dag uitgepakt hoeft te worden en wat niet te groot is. Maar als er niets op de camping staat om te gebruiken, moet het wel weer comfortabel genoeg zijn. En dus was het proberen, testen, zitten en nog een keer zitten. Kijken naar prijzen en overwegen wat we uit willen geven en wat het ons waard is.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Helinox stoeltjes: de Chair One. Nieuw zijn ze best duur, maar er zijn ook tweedehands exemplaren te vinden als je geduld hebt. Even zoeken dus, maar dan heb je wel wat!

Instagram – Helinox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *