MotorTravelicious
Reizen

Reizen

Waarom begin je een blog over je motorreizen? Nou… eigenlijk omdat we heel graag delen wat we meemaken onderweg, om bijzondere dingen te laten zien en jou te inspireren om ook een tochtje of verre reis op de motor te maken. Want reizen op de motor is gaaf. Maar het is soms ook fijn om te lezen hoe anderen iets aangepakt of ervaren hebben. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van onze reizen.


De eerste reis die je hier kunt terugvinden, gaat in de zomer van 2016 naar de Alpen. Door Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en via Oostenrijk en Duitsland weer terug. Drie weken niet al te ver van huis voor sommigen, al een hele onderneming voor anderen… En wat voor ons heel bijzonder was: dochter ging mee.

De tweede reis is een weekendje naar de Eifel. Want ook de kortere uitstapjes zijn heerlijk en goed om bijvoorbeeld de motor of nieuwe gadgets of uitrusting te testen.

De derde is een weekend in voorjaar 2017 naar Sauerland om een aantal zaken voor de reis naar Roemenië te testen. Fijne bochten en een prachtige omgeving!

De vierde reis (zomer 2017) gaat met de trein naar Wenen, door Hongarije via Servië naar Roemenië waar we de Karpaten zullen volgen en door Slowakije, Tsjechië en Duitsland weer terug rijden. Een hele bijzondere reis die we absoluut aanbevelen! Het vereist wat ondernemingszin en creativiteit af ten toe, niet bang zijn voor gaten in de weg en een beer of wolf in de bergen… (wij hebben ze niet gezien, hoor. In het wild dan.) En ook deze vakantie is dochter met ons mee gereisd.

De vijfde is een lang Pinksterweekend in mei 2018 naar de Ardennen. Even de nieuwe Honda NC 700 X DCT testen op het rijden en de bagage. Een goede omgeving voor het testen, maar vooral ook een heerlijke regio om een weekend er tussen uit te zijn.

De zesde is een motorvakantie van iets meer dan drie weken in de zomer van 2018 door Balkan landen. Na een nachtelijke treinreis zijn we vanuit Wenen door Hongarije, Servië, (nu Noord-)Macedonië, Griekenland, Albanië, Montenegro, Bosnië, Kroatië, Italië, Oostenrijk en Duitsland weer terug naar Nederland gereden.

De zevende is een weekend naar de Ardennen om er even tussenuit te zijn, terwijl de verbouwing van het huis langzaam maar gestaag door gaat.

De achtste reis is weer een lange reis: drie weken om een rondje Frankrijk te maken van de kust aan de oceaan, via de Pyreneeën naar de Middellandse Zee en via de Alpen weer terug naar het noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *