Frankrijk 2019-17
Frankrijk 2019-17

Frankrijk 2019-17

Jura

Het ontbijten bij de supermarkt is goed bevallen, dus dat doen we vandaag maar weer. Bij de pomp controleer ik de bandenspanning en dat blijkt hoognodig: er gaat bijna een bar bij. Ik neem mezelf voor dat vaker te checken. De motor stuurt meteen veel fijner, bijzonder dat je langzaam aan minder bandenspanning went.

We rijden door de Jura over de D1005 met aan het begin een prachtig uitzicht op het meer van Genève met de zon en wolken er boven. Prachtige uitzicht dat zich niet (of slecht) op een foto laat vangen. Het is zondagmorgen dus lekker rustig op de weg.

Het doel van de dag om halverwege de Vogezen te overnachten maar dat plan stellen we bij. Het begint enorm te regenen en we trekken weer onze regenpakken aan. Het blijft koud en regenen dus wij besluiten om aan de voet van de Vogezen een hotel te zoeken en de volgende dag verder te rijden als de vooruitzichten weer beter zijn.

Als we in het hotel zijn aangekomen hangen we eerst alle natte motorkleding te drogen en kijken we lekker droog naar de Formule 1 in Italië. Ondertussen regent het de hele middag door.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *