Frankrijk 2019-06
Frankrijk 2019-06

Frankrijk 2019-06

San Sebastian

Vandaag rijden we verder naar beneden, op naar San Sebastian. Eerst rijden we door honderden vierkante kilometers aan bosbouw. Naaldbomen zover het oog strekt.

Uiteindelijk belanden we op de kustweg naar San Sebastian, worstelen we on de stad binnen en komen we aan op de boulevard van de Spaanse stad. We lopen even naar het strand waar de halve stad lijkt te zonnebaden en zwemmen in de oceaan.

Dat de reis beter is dan de bestemming, wordt nog maar eens bevestigd: best een leuke en mooie stad, maar om nu met 35 graden in je motorpak daar een beetje rond te lopen is niet fijn. Na een paar foto’s stappen we dus weer op de motor en beginnen nu echt aan de route des Cols. Eindelijk weer bochten!

Nu we in de bergen komen, rijden we afwisselend Frankrijk en Spanje in. Op de grens passeren we een supergroot winkelcentrum met het idee van een soort tax-free winkels. In Spanje blijken de drank en sigaretten wat voordeliger, net als de benzine. Aan het eind van de middag komen we aan in Erratzu in Spanje en vinden een fijne camping met zwembad. Best lekker na een warme dag. ‘S Avonds lopen we nog een rondje door het dorp.


Door naar dag 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *