Frankrijk 2019-09
Frankrijk 2019-09

Frankrijk 2019-09

Andorra

Vandaag zal blijken of de intercom inderdaad gerepareerd is. We vervolgen de route des Cols en ontbijten in een klein dorpje: Aulus les Bains. De wegen blijven mooi en we schieten mooi op. Het ene moment rijden we in Frankrijk en dan weer in Spanje. Het blijft bijzonder.

Als de tank bijna leeg is rijden we ter hoogte van Andorra. Daar zijn we beiden nog nooit geweest en wij besluiten om de weg te volgen naar Andorra. Dat blijkt een enorme misrekening en we belanden in een karavaan van campers, wegwerkzaamheden en verkeerslichten. Het lampje dat aangeeft dat de reservestand van de tank bereikt is, knippert inmiddels al een tijdje, dus we moeten door om in ieder geval te tanken. Op de laatste druppels bereiken we een tankstation, goedkope benzine maar dit doen we niet meer. We rijden terug en volgen de oorspronkelijke route weer.

We slapen op een municipalcamping in Ile sur Têt. Morgen het laatste stukje naar de Middellandse Zee. De intercom heeft overigens de hele dag prima gefunctioneerd met de MacGuyver reparatie.

Een van de campinggasten meldt dat er in het dorpje wat bandjes spelen en we lopen ‘s avonds nog een rondje door het dorp.


Door naar dag 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *